SomDocents

8 Manualitats pel dia del pare

S’acosta el Dia del Pare i, encara que cada dia és una oportunitat per a demostar-li quant l’estimem, està bé fer-ho d’una forma diferent de tant en tant, i treure la nostra faceta més artística. Si us agraden els treballs manuals i voleu sorprendre’l el pròxim dia 19 de març, esteu al lloc correcte!

El fet de fer treballs manuals té moltíssims beneficis en el desenvolupament dels més petits. Per això, us animem a deixar volar la vostra imaginació i crear els regals més originals del món! Perquè no hi ha res com un detall fet a mà i des del cor.

1 . Collage de fotos amb missatge

Pot ser que sigui típic, però també és adorable. Penseu en una frase o paraula que el defineixi i retalleu amb cartolines lletra per lletra la paraula que hagueu triat o, si ho preferiu, escriviu-ho a una pissarra. Després, arriba el moment de fer de models i posar amb les lletres o paraules separadament per a formar la frase. Quan estiguin llestes, les podem retocar afegint alguns filtres bonics i ordenar el Collage de tal manera que es vegi la paraula o frase completa. Segur que li encantarà!

somdocents-collage-fotos-missatge

2. Corbata personalitzada

Quin pare no se sent orgullós de les obres d’art dels seus petits? Per a fer d’un dibuix un regal encara més especial, només cal aconseguir una corbata de tons clars i que els petits posin en pràctica la seva creativitat amb pintures adaptades per a teixits. El resultat serà una corbata única i inigualable!

somdocents-corbata-personalitzada

3. Esmorzar al llit

No hi ha millor manera de cuidar al pare que portant-li l’esmorzar preparat pels xefs de casa, al llit. La clau està en aixecar-se aviat i preparar un bon assortiment de galetes, suc, fruites, torrades tallades en forma de cor, una targeta amb dedicatòria a la meitat de la safata i…a despertar-li! I si a més ho feu amb barrets de cuiner, serà la millor forma de començar el dia!

somdocents-esmorzar-al-llit

4. Medalla de Súper Pare

El vostre Pare és el número 1? Digueu-li clarament: amb una medalla de guanyador. Només cal retallar un tros de cartó, suro, cartolina, goma eva o el que es prefereixi, de forma rodona. Després és hora de pintar i decorar el número “1” o la frase que es vulgui posar com a “Súper Pare”. Després, farem un forat en la part de dalt del cercle, per on passarem un llaç de color i el lligarem a la mesura correcta per a tenir llesta la nostra medalla.

somdocents-medalla-super-pare

5. Construint memòries

Feu una llista de tot el que us agradi fer amb el vostre Pare. Quan hagueu acabat, agafeu peces de Lego de diferents colors i escriviu amb retolador els plans que heu apuntat anteriorment a la llista, a cadascuna de les peces.
Finalment, col·locarem totes les peces dins d’un pot de vidre i l’adornarem de la manera que més ens agradi: amb un llaç, una etiqueta, etc.
Li encantarà veure que recordes tots aquests moments i què els hi dónes valor, i a més es podrà utilitzar com a decoració a casa.

somdocents-construint-memòries

6. Re-make de fotos icòniques

Sens dubte, aquest és el regal més divertit que podeu fer-li al vostre pare. Tots tenim aquestes fotos antigues en els àlbums que ens agrada fullejar de tant en tant, veritat? Perquè ara es tracta de: tornar-les a fer! Ara que han passat uns anys, intenteu imitar aquestes fotos triant un vestuari similar, posant les mateixes cares i en el mateix fons. Es-pec-ta-cu-lar!

somdocents-re-make-de-fotos-icòniques

7. Sobres amb sorpreses

Tens massa coses que dir-li, dibuixar-li i pintar-li? Aquesta és la solució: pega a la paret sobres de diferents colors i en cadascun d’ells fica-hi una sorpresa dins: frases boniques, records, fotos, petxines que hagis recollit a la platja, Cds, dibuixos… tot el que se t’acudeixi! Ell haurà d’anar descobrint els regals un a un i quedarà preciós.

somdocents-sobres-amb-sorpreses

8. Diga-li amb llaminadures

Tens un pare dolç? Doncs atent a aquesta proposta: vés a comprar-li llaminadures en forma de cor i fica-les en un flascó de cristall o plàstic buit. Amb un retolador, escriu: M’has robat el cor. Tanca-ho i llest: original, divertit, i boníssim!
Una altra opció és comprar llaminadures amb formes relacionades a algun hobbie que tingui, com el futbol, i crear les teves pròpies frases per a ell.

somdocents-diga-li-amb-llaminadures

Esperem que us hagin agradat les idees que us hem proposat i que no oblideu, que el millor regal sempre és una abraçada d’aquelles tan fortes que deixen gairebé sense respiració.

Si utilitzeu algunes dels treballs manuals que us hem ensenyat, no dubteu en compartir-les amb nosaltres, que ens encantarà veure que boniques us han quedat!

Comentaris: