7 treballs manuals de Nadal per fer a l’aula

SomDocents-CursosFormació-Nadal

SomDocents-CursosFormació-Nadal

D’aquí a poques setmanes serà Nadal. Des de l’aula, en aquests dies previs, podem posar en marxa una sèrie de tallers de treballs manuals per confeccionar diferents motius nadalencs. Avui us en volem proposar 7 d’allò més bonics. T’apuntes a donar-hi una ullada?

  • Arbres de Nadal. Fer arbres de Nadal de taula costa molt poc. Necessitareu: una pinya de pi pinyer, un tap de suro i pompons de colors. Enganxeu la pinya al tap de suro, que serà la base i aneu posant les boles de colors al vostre gust. Utilitzeu pega. Invertireu molt pocs minuts i aconseguireu un resultat encantador.

Manualitats Nadal 

  • Ninots de plastilina. Als més petits els hi encanta modelar plastilina. A banda d’ésser una activitat estimulant, amb aquest material podreu crear uns ninots fantàstics. Necessitareu plastilina, tot i que també serveix qualsevol altre material modelable i tots els complements que vulgueu afegir.

Manualitats Nadal

  • Rebre una postal en mà és cada cop un fet més inèdit. En l’era de la missatgeria instantània, confeccionar una postal s’ha convertit en un gest original. Sembla mentida! Les possibilitats són infinites, així que us oferim algunes idees que ens han semblat boniques.

03-Postals 

  • Pedres pintades. Recolliu còdols de riu força macos per pintar-hi Pares Noels o qualsevol altre personatge o motiu nadalenc. Només necessitareu una pintura adequada. El resultat, com podeu comprovar, és magnífic!

04-Pedres-Pintades 

  • Decoracions per l’arbre. Les boles de tota la vida són molt avorrides. Què tal si les d’aquest any les fabriquem nosaltres mateixos? Necessitareu cartó, paper de regal o bé pintures. També una mica de vernís i un cordill. Retalleu el cartó de manera que quedi un forat per penjar-les i decoreu al vostre gust. 

05-Decoracions-Arbre

  • Un calendari d’Advent. El període d’Advent comença quatre diumenges abans de Nadal. Són 25 dies d’espera del Nadal, amb una xocolatina o dolç per cada dia. Aquest calendari tan original està confeccionat amb tubs de cartó de paper higiènic. Col·loqueu una xocolatina o caramel a l’interior. Els nens se la podran menjar foradant el dia que toqui.

 06-Calendari-Advent

  • Garlandes originals. Si voleu crear vosaltres mateixos les garlandes per l’arbre, aquí teniu una idea original. Necessitareu llaços de pasta (del color que vulgueu), una mica de purpurina i un cordill. Aneu lligant cada llacet amb el cordill per obtenir una garlanda tan llarga com necessiteu.

Manualitats Nadal

 

Què us han semblat aquests treballs manuals? Quin us ha agradat més?

Un comentario en “7 treballs manuals de Nadal per fer a l’aula

Comentaris: