SomDocents

5 blogs sobre educació que no et pots perdre

Blogs educació SD

En l’era d’Internet i les noves tecnologies, la xarxa ens permet accedir a un munt d’informació sobre qualsevol temàtica, també sobre educació. Avui us volem proposar cinc blogs sobre educació que ens agraden i que no et pots deixar perdre.

  1. Món Infantil

03-2bcabecera2bblanca2b1120x400És el blog de la Mireia Torrent, mestra d’Educació Infantil i Primària. Ens agrada perquè està dirigit tant a alumnes, com a famílies i docents interessats en col·laborar amb les seves experiències. Tracta diferents temes d’actualitat (altes capacitats, educació i família, necessitats especials, psicologia infantil, salut, emocions, etcètera) i ho fa amb cura i rigor. També inclou tutorials i recursos per descarregar que us poden anar molt bé en el vostre dia a dia a l’aula (cartells, idees per organitzar-se, seleccions de poemes, etcètera).

  1. Pescant Idees

A la primavera, què podem fer per decorar l’aula? Voldríeu confeccionar un instrument casolà? I conèixer propostes d’activitats manipulatives per als més petits? Aquestes són només algunes de les idees que s’ens ofereixen a través del bloc Pescant Idees, una proposta engrescadora, amb idees fresques i fàcils de dur a la pràctica en pocs passos.

  1. Mama Recicla

A l’hora de fer treballs manuals està bé no caure en els tòpics. Això és el que intenta l’autora de Mama Recicla, un blog en tres idiomes que ens presenta propostes originals per treballar amb els infants. Ens agrada perquè inclou activitats senzilles, però encantadores.

cap25c325a7alera2bbloc2b12bany2b-2bfinal

  1. BiblioAbrazo

En el món dels llibres i la lectura les idees no es poden esgotar mai. Les propostes i possibilitats són infinites! No obstant això, sempre va bé comptar amb recursos i mantenir-nos informats sobre les últimes novetats literàries. BiblioAbrazo és el blog de l’Ana Nebreda, una mestra amb una immensa experiència en el món de les biblioteques escolars. Si la vostra passió és la literatura, aquest blog us encantarà!

cropped-14_luna-lunera

  1. Eduquem Caminant

I finalitzem aquest especial de recomanacions amb el bloc d’en Joan Pifarré, mestre d’educació especial i psicopedagog. Es tracta d’una proposta actual i dinàmica, amb un munt de contingut i històries curioses. Ens agrada perquè els temes són molt diversificats i perquè a banda d’oferir recursos útils, inclou retalls de premsa sobre temes educatius i entrevistes amb personalitats del món de la pedagogia.

2

Quins són els teus blocs de capçalera? Pots fer les teves recomanacions als comentaris!

Comentaris: