48h BOGES de formació

Podríem dir-li SomDocents Day, Countdown, Last chance, What else?, Think different, Think Blue… i utilitzar tots els anglicismes i eslogans famosos que coneixem.

Però aquesta és la realitat:

Si finalitzes una matrícula per a la convocatòria de juliol 2021 durant AVUI I DEMÀ (29 i 30 de juny), rebràs un codi promocional amb un 20% de DESCOMPTE vàlid per un segon curs per a les convocatòries de setembre, octubre, novembre i desembre de 2021 a TOTS ELS NOSTRES CURSOS.

Hurry up, run for discount, just do it, don’t waste your time

Bé, ja sabeu, això.

TENS 48 HORES!

CONDICIONS GENERALS DE LA PROMOCIÓ

  1. Podràs gaudir del  codi de promoció del 20% de descompte en la teva propera matriculació de tots els cursos de SomDocents per a les convocatòries de setembre, octubre, novembre i desembre de 2021.
  2. El codi de promoció del 20% de descompte és vàlid fins al tancament de la matriculació per la convocatòria de desembre de 2021.
  3. El codi de promoció del 20% de descompte per a la propera matrícula només es rebrà per matrícules finalitzades per a la convocatòria de juliol 2021 realitzades durant el 29 i 30 de juny de 2021.
  4. Es consideren matrícules finalitzades totes aquelles matrícules que han estat enviades a través de la web de SomDocents i el pagament ha estat realitzat i rebut durant el 29 i 30 de juny de 2021.
  5. Només es pot fer un ús del codi per matrícula i DNI.
  6. Una vegada utilitzat el codi de promoció en la teva matrícula no es podrà demanar canvi de curs i/o convocatòria.
  7. Promoció no aplicabe a PAQUETS.

Comentaris: