5 propostes decoratives per a l’aula sobre l’hivern

SomDocents-Hivern-Cursos Formació

Acabat el Nadal, fins a la primavera encara han de transcórrer els mesos d’hivern. En tornar a les aules caldrà desfer tota la decoració de Nadal, així que… avui volem parlar-vos de 7 propostes decoratives per l’aula sobre l’hivern. Us animeu a posar-les en pràctica?

1. L’hivern en un pot.

Què us semblaria guardar l’hivern en un pot de vidre? Aquí teniu una proposta decorativa encantadora, que consisteix a crear escenes d’hivern en pots de vidre. Necessitareu, lògicament, pots de vidre (a poder ser una mica grans i amb una bona obertura) i la resta de materials per crear l’escena. Podeu fer ninots de neu, un poblet nevat, arbres i ocells, etcètera. Existeixen moltes idees en aquest enllaç.


2. Flocs de neu per penjar.

Els flocs de neu són un clàssic de l’hivern. Podeu fer-ne amb fulls o cartolina de color blanc, sigui retallant o fent servir el punxó. És una activitat d’allò més entretinguda. Després podreu aprofitar els flocs per penjar-los o utilitzar-los com a decoració en qualsevol espai que us sembli oportú. Trobareu algunes idees i plantilles en el següent enllaç.

Imatge1

3. Ninots de neu en un mural.

Si voleu fer un mural al passadís, podeu utilitzar recursos tan interessants com els que us presentem, també vàlids per a alumnes d’infantil. Són molt senzills de fer! Teniu ninots de neu, óssos polars, conills, tot i que també podeu confeccionar decoracions amb altres motius i animalons.

snippy_snowman          animal-cross-stitch-cards-for-kids  polar-bear-puffy  263af029063b3ea96fa5fa60ab1eaaee

4. Els ametllers floreixen al febrer.

Si feu memòria, recordareu que els ametllers són un dels primers arbres que floreixen. Solen fer-ho al febrer, així que teniu la possibilitat de representar i explicar un fenomen d’allò més bonic i alegre, com és la floració dels arbres. Només cal que disposeu de branques, un pot de vidre i paper de seda (o similar) de color rosa, per tal de representar les flors. Enganxeu-les amb una mica de pega. Si voleu, també podeu dibuixar arbres en un mural i fer servir botons de colors com si fossin les flors.

img_9957-002 dsc00955-copia  cherryblossom2

5. Una escena hivernal.

Què us semblaria aprofitar les caixes de cartó de les joguines que ens han portat els reis per crear una escena hivernal d’allò més bonica i inspiradora? Aquí en teniu un exemple. Només necessitareu cartó, cartolines, colors, tisores i cola per enganxar. Ah, i molta imaginació!

diy-winter-peg-dolls-with-cardboard-animals

Us han agradat aquestes propostes? Quines decoracions teniu pensades vosaltres?

Comentaris:

A %d blogueros les gusta esto: