Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i medició de la nostra web per millorar els nostres serveis. Podeu veure la nostra política de cookies, aquí. Si continueu navegant esteu acceptant el seu ús. D'acord | Més informació

Amb l’activitat formativa d’Anglès Nivell A1-2 tenim com a objectiu principal que els alumnes desenvolupin les habilitats i competències comunicatives inicials en llengua anglesa, per tal de posar-nos en contacte amb aquesta llengua i començar a expressar-nos-hi i a comprendre-la en situacions d’una demanda lingüística baixa. Es tracta de la segona part del curs de nivell A1.

En aquest curs posem a la vostra disposició una sèrie d’activitats teoricopràctiques que ens permeten endinsar-nos en la llengua anglesa a través d’un aprenentatge senzill i molt efectiu en termes d’aplicació immediata i real al nostre entorn, quotidià o no. A més, oferim recursos variats i distribuïts en les diverses habilitats lingüístiques i comunicatives (sobretot llegir i escriure, però també escoltar i parlar), que ens faciliten tenir un punt de partida motivador per aprendre l’idioma i, si escau, començar-lo a ensenyar. El material amb què treballem està format per continguts pràctics addicionals, aplicables al dia a dia del professorat i al seu entorn personal i professional. Així mateix, es poden utilitzar deslligats de la funció de l’ensenyament d’aquesta llengua, com a creixement personal.

50,00€
Matricular-m'hi

Característiques del curs

El curs es realitza de manera online a través d’un campus virtual.

Té una durada de 30 hores estructurades en 3 setmanes, amb un preu de 50€.

L’horari el marques tu, ja que pots accedir al campus virtual i treballar-hi quan ho necessitis. Durant el curs es realitza una avaluació continuada amb activitats autoavaluatives, intercanvi d’opinions als fòrums i un qüestionari final de satisfacció.

Per obtenir el certificat amb la qualificació APTE és necessari realitzar totes les tasques del curs satisfactòriament.

És un curs reconegut pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya segons l'ordre ENS/248/2012 per la qual s’estableix que el màxim d’hores que es comptabilitzen haurà de ser de 10h de formació no presencial a la setmana.

Les properes edicions del curs són:

SomDocents ofereix convocatòries mensuals dels seus cursos reconeguts, excepte a l'agost.

Objectius

  • Millorar les habilitats i competències comunicatives en llengua anglesa.
  • Motivar l’alumne vers l’estudi de la llengua anglesa.
  • Adquirir uns coneixements bàsics de la llengua anglesa.
  • Comprendre textos curts en anglès.
  • Redactar textos breus estructurats en llengua anglesa.
  • Incrementar el vocabulari en anglès.
  • Comprendre i utilitzar l’anglès en converses breus.

Programa de treball

1. Hobbies: 1. Gramàtica: TO LIKE/ TO LOVE/ TO HATE: present simple/past simple (affirmative form, negative form, interrogative form). CONJUNCTIONS: Connectors. 2. Vocabulari: paraules relacionades amb el tema de les aficions (esports, menjar, hobbies...).

2. Trips and journeys: 1. Gramàtica: TO GO TO / TO TRAVEL TO: present simple/past simple (affirmative form, negative form, interrogative form). PREPOSITIONS. 2. Vocabulari: paraules relacionades amb el tema dels viatges (mitjans de transport, tipologia de destinacions, serveis d’allotjament...).

3. Time and weather: Gramàtica: TO BE: time and weather. TIME ADVERBS. 2. Vocabulari: paraules relacionades amb el tema de l’hora i el temps (parts del dia, dies de la setmana, mesos de l’any, estacions...).